Verslaving is een ziekte. Wij helpen u herstellen van uw verslaving. Wij zijn een deskundig zorginstelling met een professioneel team van behandelaars: therapeuten, psychiaters, counselors, ervaringsdeskundigen en verpleegkundigen.

Verslavingszorg voor België

Bent u wonend of werkend in België en zoekt u professionele verslavingszorg? Dan kunt u bij ons terecht. Indien u dat wenst, kan de intake bij u thuis of een ander locatie in België plaatsvinden.

Wij behandelen alle type verslavingen. Zoals een verslaving aan alcohol, drugs, medicijnen, gokken, gamen, werk etc…

Afkicken in Zuid-Afrika

Bij één van onze klinieken in Plettenberg Bay in Zuid-Afrika kunt u werken aan uw herstel. Beide klinieken zijn kleinschalig waardoor een persoonlijke aanpak gegarandeerd is.

Voor elk cliënt is meer dan voldoende privacy en ruimte om in alle rust te herstellen van de ziekte van verslaving. De klinieken bevatten alle comfort. Een zwembad, prachtig natuur, sport en spel, rust en volledige discretie.

De behandeling in onze afkickkliniek duurt 28 dagen met de mogelijkheid langer te verblijven. U wordt behandelt en begeleid door zeer ervaren en professionele artsen, verpleegkundigen, psychiaters en therapeuten.

Verslavingszorg in Nederland

U kunt er ook voor kiezen uw behandeling voor verslaving in Nederland te volgen. Wij werken samen met een professionele afkickkliniek in Bilthoven, Nederland. U kunt in alle rust herstellen van uw verslaving en gezond en gelukkig terugkeren naar België.

Nazorg

Wanneer uw behandeling in onze afkickkliniek is afgerond en u weer thuis in België terugkeert, stopt onze zorg niet. Onze nazorg programma is toegespitst terugval te voorkomen. Verslaving is de ziekte van terugval en volgt na uw behandeling in de kliniek de belangrijkste stadium: clean blijven.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.