Verslaving is een ziekte. Wij helpen u herstellen van uw verslaving. Wij zijn een deskundig zorginstelling met een professioneel team van behandelaars: therapeuten, psychiaters, counselors, ervaringsdeskundigen en verpleegkundigen.

LET OP: Wegens COVID-19 zijn alle reizen naar Zuid-Afrika niet mogelijk en worden nu alle klinische behandelingen in onze kliniek in Nederland uitgevoerd.
Klik hier voor meer informatie over onze kliniek in Bilthoven, Nederland.

Afkicken in Zuid-Afrika

Bij één van onze klinieken in Plettenberg Bay in Zuid-Afrika kunt u werken aan uw herstel. Beide klinieken zijn kleinschalig waardoor een persoonlijke aanpak gegarandeerd is.

Voor elk cliënt is meer dan voldoende privacy en ruimte om in alle rust te herstellen van de ziekte van verslaving. De klinieken bevatten alle comfort. Een zwembad, prachtig natuur, sport en spel, rust en volledige discretie.

Afkickkliniek Plettenberg Bay, Zuid-Afrika
Afkickkliniek Plettenberg Bay, Zuid-Afrika

Kliniekopname in Zuid Afrika

De behandeling in onze afkickkliniek in Zuid Afrika duurt 28 dagen met de mogelijkheid langer te verblijven. U wordt behandelt en begeleid door zeer ervaren en professionele artsen, verpleegkundigen, psychiaters en therapeuten.

Wij werken volgens het 12-stappen Minnesota model. Het programma bestaat onder andere uit individuele- en groepsessies en het gezamenlijk bezoeken van de 12-stappen meetings. Ook is er de mogelijkheid om te sporten, creatieve therapie en meditatie te volgen.

Nazorg

Wanneer uw behandeling in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is afgerond en u weer thuis terugkeert, stopt onze zorg niet. Onze nazorg programma is toegespitst terugval te voorkomen. Verslaving is de ziekte van terugval en volgt na uw behandeling in de kliniek de belangrijkste stadium: clean blijven.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.