Verslaving is een ziekte. Wij helpen u herstellen van uw verslaving. Wij zijn een deskundig zorginstelling met een professioneel team van behandelaars, bestaande uit: therapeuten, psychiaters, counselors, ervaringsdeskundigen en verpleegkundigen.

Afkicken in Zuid-Afrika

In onze kliniek in Kaapstad Zuid-Afrika werkt u intensief aan uw herstel. Wij bieden een persoonlijke aanpak.

Voor elk cliënt is meer dan voldoende privacy en ruimte om in alle rust te herstellen van de ziekte van verslaving. De kliniek bevat alle comfort. Een zwembad, prachtig natuur, sport en spel, rust en volledige discretie.

Afkickkliniek Rustenbrug, Zuid Afrika
Afkickkliniek Rustenburg, Zuid Afrika

Kliniekopname in Zuid Afrika

De behandeling in onze afkickkliniek in Zuid Afrika duurt 28 dagen met de mogelijkheid langer te verblijven. U wordt behandelt en begeleid door zeer ervaren en professionele artsen, verpleegkundigen, psychiaters en therapeuten.

Wij werken volgens het 12-stappen Minnesota model. Het programma bestaat onder andere uit individuele- en groepsessies en het gezamenlijk bezoeken van de 12-stappen meetings. Ook is er de mogelijkheid om te sporten, creatieve therapie en meditatie te volgen.

Nazorg

Wanneer uw behandeling in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is afgerond en u weer thuis terugkeert, stopt onze zorg niet. Onze nazorg programma is toegespitst terugval te voorkomen. Verslaving is de ziekte van terugval en daarom volgt na uw behandeling in de kliniek de belangrijkste stadium: clean blijven.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.