Detoxificeren is het ontgiften van het lichaam van alle lichaamsvreemde stoffen.

Via Serena kunt u een detoxbehandeling ondergaan in één van onze klinieken in Nederland. De detox ondergaat u altijd onder medische begeleiding en 24-uurs toezicht. Met tijdelijke medicatie worden de afkicksverschijnselen onderdrukt. Een detox duurt maximaal 10 dagen waarna er direct gestart wordt met de feitelijke behandeling die gericht is op de verslavingsproblematiek.

Verslaving is een ziekte. Wij helpen u herstellen van uw verslaving. Wij zijn een deskundig zorginstelling met een professioneel team van behandelaars: therapeuten, psychiaters, counselors, ervaringsdeskundigen en verpleegkundigen.

Een detoxbehandeling duurt tussen de 3 en 10 dagen afhankelijk van de type verslaving en uw persoonlijke problematiek. Direct na uw detox wordt u opgenomen in onze verslavingskliniek in Zuid-Afrika of in Nederland.

Wij behandelen alle type verslavingen voor Nederlanders en Belgen. Maar ook als u in een naburig land verblijft kun bij ons terecht!

Geen wachttijden! U kunt direct in behandeling.

Hieronder omschrijven wij alle stappen van intake tot leven in herstel.

1. Intake

Iedere behandeling start met een intakegesprek. Het intakegesprek kan bij u thuis of ander gewenst locatie plaatsvinden. Samen wordt uw problematiek in kaart gebracht en ontvangt u advies voor de beste behandeling.

2. Detox

In sommige situaties is het noodzakelijk om voor de start van de behandeling eerst te detoxificeren. Dit gebeurt in onze gespecialiseerde kliniek in Nederland.

3. Kliniekopname

De behandeling in onze afkickkliniek duurt 28 dagen. U wordt behandeld en begeleid door zéér ervaren en professionele artsen, verpleegkundigen, psychiaters en therapeuten.

4. Nazorg

Wanneer uw behandeling in Zuid Afrika of Nederland is afgerond en u weer thuis terugkeert, stopt onze zorg niet. Onze nazorg programma is toegespitst terugval te voorkomen. Verslaving is de ziekte van terugval en volgt na uw behandeling in het kliniek de belangrijkste stadium: clean blijven.

Lees meer over het gehele behandeltraject hier.

Uw verslaving hoeft geen controle en macht meer over uw leven te hebben!

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.