Serena Rehab biedt sinds 2020 verslavingszorg aan zonder wachttijden voor alle type verslavingen. Uniek!

Met al meer dan 10 jaar ervaring in de verzekerde verslavingszorg, biedt Serena nu behandelingen voor de ziekte van verslaving in een prachtige omgeving in Plettenberg Bay, Zuid-Afrika.

Geen wachttijden

Uniek aan de diensten van Serena is dat er geen wachttijden zijn. Anders dan verzekerde zorg waar men soms weken moet wachten tot de behandeling gestart kan worden, kan iedereen bij Serena direct in behandeling genomen worden.

De Treeknorm voor wachttijden van verslavingszorg is maar liefst 10 weken! Bij Serena kunt u vrijwel direct na uw intake naar onze kliniek in Zuid-Afrika.

Serena behandelt ook gedragsverslavingen

Tevens behandelt Serena alle type verslavingen, dus ook gameverslaving, gokverslaving, werkverslaving en andere gedragsverslavingen. Verslavingen welke andere instellingen vaak niet zonder een middelenverslaving in behandeling kunnen nemen.

Zorg is echt maatwerk

Er worden vele opties en extra service aangeboden, zoals vervoer van en naar Schiphol, een begeleider van verblijfplaats tot aan kliniek, speciale excursies welke een positief effect hebben op lichaam en geest. Ook wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen en kan men zijn verblijf verlengen.

Herstellen in een bijzondere omgeving

De kliniek in Zuid-Afrika is ideaal gelegen aan het mooie Plettenberg Bay middenin de natuur. Daarnaast zijn er diverse luxe faciliteiten aanwezig zoals een zwembad, olifanten reservaat in de buurt, prachtige tuin, veel natuur en aandacht voor sport en gezond en lekker eten.

Tijdens de behandeling is er veel aandacht voor het aanleren van een gezonde en gelukkige levensstijl. Er zijn elke dag individuele en groepssessies, er worden gesprekken gevoerd met psychologen, gespecialiseerde verslavingsartsen en ervaringsdeskundigen. De behandeling is intensief.

Indien men dat wenst, is behandeling in Nederland ook mogelijk!

Naast de behandeling van verslaving, kan men zich ook opgeven voor extra coaching. Dit kan ambulant plaatsvinden.

Hulp wanneer een naaste verslaafd is

Ook heeft Serena interventie specialisten. Als een naaste verslaafd is, kan men contact opnemen voor hulp en advies om de verslaafde te overtuigen over te gaan tot behandeling. Echt uniek aan Serena is dat direct na de interventie de verslaafde opgenomen kan worden.

Verslavingszorg voor Nederland, België en andere landen

Serena verwelkomt iedereen in Nederland en de naburige landen zoals Engeland, België, Duitsland en Frankrijk. De behandeling zelf wordt gevoerd in de Engelse taal, met uitzondering van de kliniek in Bilthoven, Nederland.

De kosten voor de behandeling worden transparant gecommuniceerd op de website. Betaling in termijnen is mogelijk en Serena biedt graag maatwerk oplossingen. Uiteraard wordt alles zéér discreet behandeld.

Nazorg, welke erg belangrijk is een terugval te voorkomen is standaard inbegrepen.

Serena hoopt velen te helpen te herstellen van de ziekte van verslaving zonder de lange wachttijden en beperkingen van reguliere verzekerde zorg.